Formes i despeses d'enviament

LA TIMBA  sabem que un cop els nostres clients finalitzen una compra, el seu desig principal és poder gaudir del seus articles el més aviat millor. Per aquest motiu LA TIMBA  ofereix als seus clients diferents opcions per al lliurament de la seva compra:

 

RECOLLIDA A LA BOTIGA

Despeses d'enviament: 0 €.
El client podrà recollir la seva compra a la nostra botiga:

  • LA TIMBA : C/Major, 5 08695 Bagà (Barcelona). Recollida en horari comercial.Un cop validada i preparada la comanda, el client rebrà un email informant-lo que la comanda està llesta per la recollida. Aquesta quedarà guardada a la nostra botiga a l'espera de ser recollida pel client en un termini mínim de (1) día hàbil i un termini màxim de dues (2) setmanes a partir de la data de la compra. Superat aquest termini, LA TIMBA  es reserva el dret d’anul·lar la comanda i implicarà la no devolució del import total de la compra.
És estrictament obligatori que el client presenti la fulla de confirmació de la comanda perquè LA TIMBA  procedeixi al lliurament de la compra. En cas contrari no s'efectuarà per motius de seguretat.

 

LLIURAMENT A DOMICILI EN 24/48 hores

Despeses d’enviament: 5.99 € (Gratis per compres superiors a 99 €)
Tarifa Plana per a qualsevol enviament a la Península Ibèrica i Portugal
És el servei de transport urgent que proporciona al client el lliurament més ràpid de la seva compra, entre 24 i 48 hores un cop s’ha confirmat el pagament de la seva compra i aquesta s'ha expedit a l'empresa de transport.
El client serà notificat per correu electrònic conforme l'agència de transport farà efectiu el lliurament de la seva compra en 24 o 48 hores, i se l'informarà d'un número (Tracking number) per poder realitzar el seguiment de la seva comanda si ho desitja.
Mitjançant aquesta opció el client rebrà els seus articles amb la seguretat que es realitza el transport amb les màximes condicions de garantia i professionalitat.

 

 

OBSERVACIONS GENERALS

  • Les comandes rebudes entre les 00.00h a les 17.00h i validades de pagament per part de l’entitat bancària de LA TIMBA, seran tramitades i expedides a l’agencia de transport durant el mateix dia hàbil. Passat aquest plaç, les comandes es tramitaran el següent dia hàbil.
  • Els lliuraments a domicili a través de l’agència es realitzen únicament de Dilluns a Divendres. Queden exclosos Dissabtes, Diumenges i els dies festius locals.
  •  El temps de trànsit és orientatiu i en base a la informació facilitada per la companyia de transport. LA TIMBA no es fa responsable de possibles demores en el transport alienes a la seva gestió.
  • En cas que el client necessiti un transport alternatiu a les opcions ofertes per LA TIMBA, el client podrà contractar i organitzar la recollida de la seva compra a les instal·lacions de LA TIMBA, fent-se responsable de la gestió i el cost del transport que ha contractat individualment. Aquesta opció ha de ser obligadament notificada i acceptada per LA TIMBALA TIMBA no lliurarà cap mercaderia sense aquesta haver estat acordada amb el client.
  •  En cas de peticions des de les Balears, Canàries, Ceuta i Melilla o lliuraments internacionals, LA TIMBA també pot tramitar les compres dels nostres clients i gestionar el transport. Tot i així, el tipus de servei de transport, els costos i el temps de lliurament estaran subjectes als preus que fixats per la companyia de transport en el moment de realitzar la gestió del transport. En aquest cas, contactar prèviament a latimba@latimba.cat o al nostre telèfon d'atenció al client.