Sistemes de pagament

LA TIMBA  ofereix múltiples formes de pagament per les compres dels nostres clients. El nostre objectiu és oferir les màximes facilitats als clients amb la finalitat que el procés de pagament sigui àgil, còmode i es realitzi amb la màxima garantia de seguretat.

Els diferents mètodes de pagament que ofereix LA TIMBA  són:

 

TARGETA DE CRÈDIT / DÈBIT

El client haurà de realitzar el pagament íntegre de la seva compra a través del sistema de pagament segur per targeta de qualsevol entitat bancària, permetent l'ús de targetes VISA, MASTERCARD i JBC.
El sistema de pagament per targeta es realitza mitjançant el servei de màxima seguretat ofert per l'entitat bancària "La Caixa".
La validació del pagament es realitza immediatament pel que LA TIMBA podrà gestionar i preparar la comanda en el mínim termini.

El temps de confirmació de pagaments realitzats en Tarjeta és immediat.

 

PAYPAL

El client haurà de realitzar el pagament íntegre de la seva compra a través de PayPal, sistema de pagament per Internet, ràpid i segur que permet als seus usuaris realitzar les compres a través de targetes de dèbit, crèdit i compte bancari. Mitjançant aquest sistema cal que els nostres clients disposin d'un compte PayPal.

Per més informació consultar les avantatges i condicions de PayPal a la seva pàgina oficial. Els pagaments realitzats amb PayPal tindran un recàrrec d’un quatre per cent (4%) del total de compra degut a les comissions d’aquest servei i totalment alienes a LA TIMBA .

El temps de confirmació de pagaments realitzats en Paypal és immediat.